Effective solutions

 

saia web

SaiaM5340 

Saia gprs

 

mta 1 210

 

Biztonságos távoli elérés

A Saia-Burgess vezérlői a beépített Ethernet port segítségével elérhetőek az interneten kereszül is, amennyiben a csatlakoztatott informatikai hálózat nyitott az internet fele. A beépített Webszerverrel Java alapokon megjeleníthetők igényes kezelői felületek, amelyen keresztül a gépészeti grafikus sémában adatok láthatók, illetve lehetőség van az egyéni igényeknek megfelelően a működtetés paramétereinek megváltoztatására is.

mta 0 320

A kezelői felület rugalmas kialakításával igényes modern, vagy akár egyszerű tervszerű képek is megjeleníthetők.
Bármilyen ismert web-böngészővel és a személyi számítógépre feltelepített Java applet futtató segítségével a banki alkalmazásokhoz hasonlóan jeleníthetőek meg a grafikus technológiai képek.

A webszerver lehetőséget biztosít egy időben több megjelenítés használatára is, így a távoli elérés mellett alkalmazhatók helyi LCD panelek a kényelmes kezelés érdekében. A Saia-Burgess több különböző méretű LCD megjelenítőt kínál szekrénybe vagy akár falba való elhelyezéshez.

lcd iso
Amennyiben az adott feladathoz nincs szükség grafikus LCD megjelenítő felületre, akkor használhatók az egyszerűbb mátrix LCD kezelők kisebb felbontással, szűkített lehetőségekkel.

ajto2 210

Fontos megjegyezni, hogy egy távolról elérhető rendszer program módosítása, javítása, bővítése sokkal egyszerűbben megoldható és gazdaságosabb. Nem szükséges a helyszínre utazni, mivel lehetőség van a távoli programletöltésre az ország bármely pontjára. Sok esetben a megrendelő később kér változtatást a rendszerén, így a kérés gyorsan olcsón, és egyszerűen megoldható.